Enkelt uttryckt är andningsarbete den medvetna kontrollen av andning för fysiskt och mentalt välbefinnande. det är att andas vad träning är för dina muskler: en hälsoteknik som du kan lära dig att behärska och justera.

vital för livet, vårt andetag förbinder vårt sinne och kropp. andning är det enda kroppsliga systemet som både fungerar automatiskt och lämpar sig för vår medvetna kontroll. så kan vi ändra andan.

det är där andning kommer in i bilden. det utökar din förmåga att ändra hur du andas och hjälper dig att andas medvetet för att passa ditt personliga mål. genom att arbeta medvetet med vårt andetag får vi det att fungera för oss och vår hälsa.

andas med avsikt gör en enorm skillnad. det kan hjälpa dig att minska stress och ångest, öka immuniteten och förbättra prestanda och kreativitet.

det fina med andetag är att du inte behöver avancerad utrustning för att göra det. dina främsta verktyg är dina lungor, ditt membran och din mage. genom att lära dig att uppmärksamma din andning förbättrar du din förmåga att andas med avsikt.